Nerdesin Aşkım?



"bazıları acı sever
bazıları bela çeker 
bıçağın kestiği yeri 
yara izlerini sever"
                Göksel

Arzum Uzun'un üçüncü kitabı Nerdesin Aşkım, Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi'nin devamı niteliğinde 400 sayfalık bir Bilun Yılmaz chick-liti.
SZBKÜSH'de bıraktığımız yerden Nerdesin Aşkım'da devralıyoruz Bilun'u ve bu sular seller gibi akıp giden kitabın sayfaları arasında gezinirken, kahramanımızın zaman zaman grileşen ama çoğunlukla rengarenk dünyasına yeniden dahil olma fırsatı buluyoruz.




-----İncelemenin bundan sonraki kısmı kitabın konusu ile ilgili ayrıntılı bilgi (spoiler) içermektedir.-----





Bilun, Cem'le huzurlu(!) bir birliktelik geçirmekte ve dergiden kovulduktan sonra başladığı evden köşe yazarlığı işine de devam etmektedir. Bu arada doktor Cenk Amerika'dan dönmüş ve Bilun'un karşısına çıkarak kafasını karıştırmayı başarmıştır.

Cenda yine elinden geleni ardına koymamakta ve Bilun içindeki boşluğu yiyeceklerle doldurmaya çalışırken gün geçtikçe şişmektedir.

Erdem, Cenk, Mehveş, Aykut, evlilik hazırlıkları, pilates dersleri derken hayatı iyiden iyiye trajikomik bir hal alan Bilun bu kez doğru kararı verebilecek midir? Gözlerini açtığı hastane odasında hangi gerçekle yüzleşecektir? 


"bazıları sonları sevmez
bazıları bağlanmak ister
eski bir kasette kopmuş bandı 
yapıştırıp tekrar dinler"
Göksel









Paylaşmak ister misiniz?

2 yorum:

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler