Friends 1. Sezon Özeti

Friends Sezon 1
94'de yayınlanmaya başlayan dizinin ilk sezonunda 6 ana karakter Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Joey ve Chandler ile tanışıp yaşamlarına ortak olmaya başlıyoruz. Rachel diş doktoru sevgilisi Barry ile evlenmeyerek evini ailesini terkediyor ve lise arkadaşı Monica ile yaşamaya başlıyor. Monica'nın abisi Ross'un hamile ve lezbiyen olan karısı ile evliliği bitiyor Sezon boyunca Ross'un Rachel'a olan platonik aşkını izliyoruz ancak Paololar, kediler ve eski sevgililer önüne çıkıyor ve aşkını bir türlü itiraf edemiyor.
 Chandler, Rossun okul arkadaşı ve Monica'nın karşı komşusu. Sezon boyunca meşhur Janice ile bir barışır bir ayrılırlar. Joey, Chandler'ın ev arkadaşıdır. Saçma sapan müzikallerde ve reklamlarda rol almaktadır. Çapkınlığı, yakışıklığı ve pek de zeki olmayışı ile ünlüdür.  Phoebe ekibin çılgın kızıdır. Büyük aşkı David'le bu sezonda tanışmaktadırlar ancak David bir araştırma için Minsk'e gitmek zorunda kalır. Ayrıca Phobe'nin bir ikizi(Ursula) vardır. Anneleri intihar etmiş ve babaları hapistedir. Phoebe anneannesi ile yaşar. Sezon sonlarına doğru Ross'un oğlu Ben dünyaya gelir. 
Son bölümde ise Rachel Ross'un kendisine yıllardır aşık olduğunu öğrenir. Ross bu sırada iş için Çin'e gitmek üzeredir. Rachel konuyu konuşmak için Ross'a yetişmeye çalışır ama yetişemez.






Paylaşmak ister misiniz?

2 yorum:

  1. https://hdfullizle.org/yabanci-dizi-izle/friends/

    YanıtlaSil
  2. Friends dizisi sevdiğim bir sitcom dizisi. Friends devamı olarak
    Friends: The Reunion 2021 incelemenizi öneriyorum. Ayrıca Friend benzeri dizi önerileri ne yaparsınız?

    YanıtlaSil

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler