Pitch Perfect



2012 yapımı Jason Moore filmi Pitch-Perfect "Glee'nin akapella versiyonu" benzetmeleri eşliğinde beyaz perdeye taşınmış müzikal bir komedi.


Glee'den farklı olarak Pitch-Perfect'de karakterler lisede değil üniversitedeler, dolayısıyla da herhangi bir öğretmen, eğitmen veya koç denetiminde değil kendi başlarına yarışmalara hazırlanmaktalar ve şarkılarını acapella olarak seslendirmekteler.



Başrollerini Anna Kendrick (Beca), Skylar Astin (Jesse), Ben Platt (Benji), Brittany Snow (Chloe), Anna Camp (Aubrey) ve Rebel Wilson (Fat Amy)'ın paylaştığı Pitch-Perfect son derece keyifli, samimi ve müzik dolu bir seyirlik. 







    ------İncelemenin bu kısımdan sonrası filmin konusu ile ilgili detaylı bilgi (spoiler) içermektedir.----------   

Beca babasının zoru ile üniversiteye başlamış, tek hayali LA'e gidip DJ'lik yapmak olan özgür ve idealist bir kızdır. Barden üniversitesinde The Barden Bellas isimli sadece kızlardan oluşma bir akapella müzik grubu vardır. Becca bir şekilde bu gruba dahil olarak, grubun felsefesini değiştirmesine ve katıldıkları müzik yarışmasını kazanmalarına yardımcı olur. İlk başlarda son derece içe dönük ve sadece kendiyle ilgili bir genç olan Beca yeni arkadaşları sayesinde başka hayatları da önemsemeye ve hayatındaki diğer renkleri de görmeye başlar. Bakış açısını değiştirmesindeki en büyük faktör kuşkusuz rakip takımdaki Jesse'dir.  Artık ne Barden Bellas eski Barden Bellas ne de Beca eski Beca'dır. 
İzleyicisini akapella müziğe doyuran bu keyili gençlik dizisi sadece The Riff-Off sahnesi için bile izlemeye değer. 6/10 



Kitap incelemelerim için lütfen tıklayınız.




Paylaşmak ister misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler