Fiyat/Performans ürünü kulak içi kulaklık tavsiyeleri

Kulakiçi kulaklık arayışında olan ve farklı marka/modeller denemek ama bu iş için çok da büyük paralar harcamak istemeyen biri olarak son dönemde yapmış olduğum araştırmalar neticesinde aldığım ve çok memnun olarak kullandığım 3 adet kulaklığı tanıtmak istiyorum sizlere. Fiyat ve performans bilgilerinin yazının yayınlandığı Mart 2013 için geçerli olduğunu önemle vurgulamak isterim.



Creative EP630

30 TL civarına bulunabilir. (Hepsiburada, çeşitli teknoloji mağazaları)
Şekli şemali sennheiser cx 300-ii precision'ı andırır. Kulaklığa 100TL ve üzeri vermek istemeyen ama piyasadaki ucuz kulaklıkların çamurumsu kalitelerinden bunalmış herkesi memnun edebilecek bir kulaklıktır. Özellikle burn-in sonrası ortalama üstü bir seviyeye erişir. Kolay temin edilebilir olması da bir başka avantajıdır.
Ses kalitesi bakımından: 5/10
Malzeme kalitesi bakımından: 5/10



Sony mh650c (mh650)

15-25 TL civarına bulabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biridir. (Sahibinden, e-bay, DH)
Teknoloji forumlarında kendisinden "kulaklıklara verilen onca parayı sorgulatan kulaklık" olarak söz edilmekte ve çok büyük markalarla kıyaslanmaktadır. Telefonu Sony Erricson olanlar mh650'yi diğer telefon sahipleri mh650c modelini almalıdır. Apple ürünleri ile de uyumludur. 
Ses kalitesi bakımından: 7/10
Malzeme kalitesi bakımından: 6/10



Brainwavz M2

100 TL civarına bulunabilmektedir.(mp4nation.net, amazon, DH)
Malzeme kalitesine önem verenlerin, ayda bir kulaklık kablosu koparanların, kulaklığını zor zamanlarda da (spor/uyku vs) kullanacak olanların tercih etmesi gereken bir modeldir. Bu fiyata alınabilecek en "sağlam" kulaklıktır. Dengeli olduğu da söylenebilir. Aynı fiyatlardaki pek çok popüler muadilinden çok üstün performanslar sunar.
Ses kalitesi bakımından: 7/10
Malzeme kalitesi bakımından: 8/10



Bu yazı da ilginizi çekebilir: Sony USB yedek şarj cihazı



Paylaşmak ister misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler